Študija primera: BikeBOX kolesarnice kot rešitev za shranjevanje e-koles v avstrijskem hotelu

Modularne BikeBOX kolesarnice

Izziv

Avstrijski hotel, ki se nahaja v regiji priljubljeni med kolesarji, se sooča s porastom gostov, ki so lastniki e-koles. Izziv, s katerim so prišli do nas, je bil zagotoviti prostor, kjer bodo gostje lahko varno shranili in napolnili svoja kolesa. Njihova zahteva je bila, da morajo biti kolesarnice odporne na vremenske razmere, skladne z okolico in da morajo kolesarnice gostom omogočati enostaven dostop do koles.

Rešitev

Dukin d.o.o. smo v sodelovanju z avstrijskim prodajnim partnerjem Humer Müllboxen hotelu predstavili StyleOUT BikeBOX kolesarnice. BikeBOX so modularne kolesarnice, zasnovane za urbana okolja in izdelane iz trpežnega aluminija. Hotelu smo dostavili 10 BikeBOX enot, ki so bile nameščene ena poleg druge.

Prednosti izdelka

  • Oblika in izdelava: BikeBOX kolesarnice so izdelane iz visokokakovostnega aluminija, kar zagotavlja trajnost in odpornost na vremenske vplive. Elegantna oblika kolesarnic dopolnjuje zunanji videz hotela.
  • Varnostne funkcije: Vsaka kolesarnica je opremljena s cilindrično ključavnico, ki zagotavlja večjo varnost koles gostov. Posebna zasnova dvižnih vrat omogoča lahek dostop, nastavljive nogice pa stabilnost na neravnih površinah.
  • Kapaciteta in dimenzije: BikeBOX kolesarnica lahko sprejme do 2 kolesi ali 1 majhno motorno kolo. Dimenzije z zaprtimi vrati so 127 x 229 x 147 cm (ŠxDxV), notranje mere pa so 100 x 222 (max) x 140 cm (ŠxDxV).
  • Udobje: Vsaka enota je opremljena z električnimi vtičnicami, kar gostom omogoča enostavno polnjenje e-koles.

Izvedba

Zaradi modularne narave BikeBOX-a je bil postopek montaže enostaven in hiter. S postavitvijo desetih enot ene ob drugi, smo ustvarili enoten in organiziran prostor za shranjevanje koles. Vsaki enoti je bil dodeljen edinstven ključ, kar bo gostom omogočilo varen in neodvisen dostop do svoje enote.

Zaključek

S to študijo primera želimo prikazati, kako lahko inovativni izdelki, kot je StyleOUT® BikeBOX kolesarnica, rešijo specifične izzive v hotelirstvu. Z zagotavljanjem varne, priročne in elegantne rešitve za shranjevanje je hotel zadovoljil potrebe svojih gostov in si pridobil ugled kot destinacija prijazna kolesarjem.